Skip to content
ViewQwest Singapore - ipse ipsa ipsum

ViewQwest Singapore

The tag line for this project was "An Office in A Garden". We worked hard to create an inviting space for our client. The flooring wa a made with PET waste and the table tops are done with the e-waste found in the clients warehouse. There were many sustainable and upcycled materials used in this project.

ViewQwest Singapore - ipse Showcase
ViewQwest Singapore - ipse Showcase
ViewQwest Singapore - ipse Showcase
ViewQwest Singapore - ipse Showcase
ViewQwest Singapore - ipse Showcase
ViewQwest Singapore - ipse Showcase
ViewQwest Singapore - ipse Showcase
ViewQwest Singapore - ipse Showcase
ViewQwest Singapore - ipse Showcase
ViewQwest Singapore - ipse Showcase
ViewQwest Singapore - ipse Showcase
ViewQwest Singapore - ipse Showcase
ViewQwest Singapore - ipse Showcase
ViewQwest Singapore - ipse Showcase
ViewQwest Singapore - ipse Showcase
ViewQwest Singapore - ipse Showcase
ViewQwest Singapore - ipse Showcase
ViewQwest Singapore - ipse Showcase
ViewQwest Singapore - ipse Showcase
ViewQwest Singapore - ipse Showcase